O nas

TOP Records d.o.o.

je produkcijska hiša, založba in agencija z lastnim profesionalnim glasbenim studiem, ki ima dolgo zgodovino ustvarjanja glasbe, snemanja, produkcije, zastopanja znanih, domačih in tujih glasbenih izvajalcev, ter organiziranje koncertov, prireditev, televizijskih šov programov in eventov.
V preteklosti, je produkcijska hiša TOP Records, kot zelo uspešna založba in glasbeni studio, delovala pod imenom “Slovenia Records” , ki pa je leta 2016, zaradi mednarodnih poslovnih uspehov spremenila ime v TOP Records d.o.o.

Produkcijska hiša TOP Records poskrbi za profesionalno tehnično in umetniško ustvarjanje glasbe, ter ponuja popoln produkcijski postopek izdelave glasbenega posnetka, od skladanja, aranžiranja, snemanja do postprodukcije in masteringa.
Glavni producent produkcijske hiše je znani slovenski avtor in glasbeni ustvarjatelj Bojan Šeruga. Sodelujemo z najbolj zvenečimi autorskimi imeni, glasbeniki instrumentalisti, spremljevalnimi vokalisti in producenti, doma in v tujini.
Ena izmed specialnosti naše ekipe je produkcija mediteranske glasbe. Prav na tem glasbenem področju smo na Splitskem festivalu in Zadarfestu prejeli prestižne nagrade.

Glasbeni studio TOP Records  je eden bolje tehnično opremljenih snemalnih studiev v Sloveniji. V urejenem delovnem prostoru, na profesionalni ravni, glasbenikom omogočamo sproščujoče, mirno in prijetno ustvarjanje.

Založba TOP Records ima prodajno mrežo v Sloveniji in v tujini, ter svoje glasbene izdelke prodaja na nosilcih zvoka (CD, DVD in USB ) .

Agencija TOP records zastopa glasbene izvajalce, organizira koncerte, prireditve in evente.

Za vsa morebitna vprašanja v zvezi z našimi projekti, lahko nas pokličete na: +386 (0)31 331 005